Services

Klassieke reiniging

Het is met jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak dat de teams van New ProClean de schoonmaak van woningen, kantoren, winkels en andere gebouwen gaan verzorgen..

We willen dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat dat we hen verzekeren, daarom gebruiken we ecologische producten en ultramoderne machines..

Met uw hulp wordt een volledige specificatie gemaakt om te bepalen wat u wilt, evenals de tijden en datums waarop u wilt dat onze medewerkers bij u thuis komen om voor uw schoonmaak te zorgen. Onze schoonmaakexperts bezoeken uw pand of uw huis regelmatig, wekelijks of maandelijks volgens uw wensen om een schone omgeving te garanderen..

Een schoon pand weerspiegelt een positief imago voor uw bedrijf. Neem hiervoor gewoon contact op met Belmma Clean. We zijn daarom beschikbaar voor schoonmaak :

 • Kantoren en lokalen
 • Bodems
 • Parkeerplaatsen
 • Scholen
 • Sanitaire voorzieningen
 • Restaurants...

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij beantwoorden graag uw vragen over uw schoonmaak in het Brussels Gewest, maar ook overal in België.

Raam- en chassisreiniging

Onze teams van professionals zorgen voor het wassen van uw ramen in de regio Brussel, maar ook overal in België.

Of het nu voor particulieren of voor professionals is, we zullen al onze energie steken in het verzorgen van de ramen van uw huis of uw kantoren, maar ook :

 • Veranda's en erkers
 • Van uw raamkozijnen of raam- en deurkozijnen
 • Verlichte borden
 • Panoramische liften
 • Zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen

Wat de hoogte van uw ramen ook is, onze professionals staan ​​tot uw beschikking om al uw verzoeken te beantwoorden. Om dit te doen, gebruiken we professionele apparatuur voor ramen met moeilijke toegang..

Reiniging van de commons

Zowel voor het onderhoud als het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes van de gebouwen staat New ProClean tot uw dienst. Onze experts beantwoorden inderdaad al uw verzoeken in de regio Brussel, maar ook overal elders in België, nauwkeurig.

 • Bureaus
 • Appartementen ...

Bovendien vervangen we op verzoek de conciërges van de gebouwen, we bieden gepersonaliseerde diensten om u 100% tevreden te stellen.

Reinigen na een verhuizing

Moet u verhuizen en wilt u professionals inhuren om voor uw schoonmaak te zorgen? Of u nu een professional of een particulier bent, wij zorgen voor alles.

We weten hoe stressvol het kan zijn om na te denken over het schoonmaken van een appartement, huis of zelfs een bedrijfspand. Daarom staan de professionals van Belmma Sprl tot uw beschikking om precies op al uw verzoeken te reageren..

Alle machines die we gebruiken zijn uiterst efficiënt en onze producten zijn allemaal ecologisch, onze schoonmaakexperts helpen u graag met uw verhuizing door al uw huis schoon te maken.

Opruimingen na een ramp

Heeft u een gebouw of een huis en bent u net slachtoffer geworden van een brand? Heeft u moeite om uit te zoeken waar u moet beginnen en wilt u gekwalificeerde mensen inhuren om de schoonmaak te doen?

New ProClean is het schoonmaakbedrijf voor u. Met onze jarenlange ervaring zullen wij ons best doen om op uw verzoeken te reageren en eventuele schade als gevolg van de brand op te ruimen..

Wij verzekeren u van een snel en efficiënt werk zodat u uw woning of gebouw zo snel mogelijk weer in bezit kunt krijgen. Naast de schoonmaak na brand zorgen wij ook voor het schoonmaken van uw woning na waterschade.

Stortregens kunnen verwoestend zijn. Om u te helpen omgaan met de mate van reiniging die hiervoor nodig is, staan onze professionals aan uw zijde om alles te repareren, of het nu gaat om het opzuigen van water of het schoonmaken van vuile plekken!

Reiniging voor het einde van de bouw

Ben je net klaar met je renovatiewerkzaamheden? Heeft u een heel specifieke schoonmaakvraag? Moet u intrekken en wilt u professionals inhuren om uw huis schoon te maken?

Bij New ProClean staan wij tot uw beschikking om aan al uw eisen te voldoen, of u nu een professional of een particulier bent.

Voor al uw schoonmaak aan het einde van het werk of na het werk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vloer- en tapijtverzorging

Welk type vloer u ook wilt laten reinigen (beton, parket, tegels, enz.), De professionele teams van New ProClean staan tot uw beschikking in de 19 Brusselse gemeenten, maar ook overal in België.

Binnen of buiten, privé of professioneel, we reageren op alle verzoeken, zelfs de meest specifieke. We werken met hoogwaardige apparatuur om zelfs de moeilijkste taken te verwijderen.

Naast het verzorgen van uw vloeren staan wij ook tot uw beschikking voor het reinigen van uw tapijten. We passen verschillende methoden toe om het verwachte resultaat te bereiken.

 • Tapijtshampoo methode
 • Microfiber hoed methode
 • Injectie-extractiemethode
 • Droge methode (met poeder)

Wij komen bij u thuis om uw tapijten op te halen en net zo schoon te maken als op hun eerste dag.

Conciërge vervanging

Is uw conciërge net ziek geworden of gaat u op vakantie?

Veelzijdig, we bieden een tijdelijke vervangingsservice. Vervolgens bieden we beveiligingsdiensten aan, zorgen voor sleutels, etc.

Als onderdeel van een vervanging van de conciërge voeren de agenten van het schoonmaakbedrijf New ProClean alle taken uit die gewoonlijk door de conciërge worden uitgevoerd, zoals het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes, het verwijderen van vuilnisbakken en bepaalde dagelijkse verzoeken van huurders. Ze blijven echter niet ter plaatse en ontvangen geen pakketten.